Jalan-jalan Langkawi

Assalamualaikum

seperti biasa entry jalan-jalan kembali

kali ni pergi Langkawi dengan motif shopping pinggan mangkuk

kebetulan balik kampung di kedah bercuti terus jer pergi langkawi. kami pergi with MI, orang tua-tua suka la bab pinggan mangkuk ni tu yang bawak sekali..

pergi pun sekejap jer tido semalam

gambo pinggan takder yer,,harap maaf..hehe

yang ada gamba ni




ni pulau beras basah...cantik kann

bekpes d resort





tasik dayang bunting


nak ke tasik ni kena trakking dulu dalam 20 minit gitu (x sure)sampai la tasik ni,semput jugak turun naik tangga,kesian MIL



kali pertama pergi langkawi tahun 2004 time cable car baru bukak,kali kedua 2008 dengan kawan-kawan ukm, dan 2015 ngan husband :))

kali ketiga baru nak terjah pulau sekitar langkawi,cantik jugak pulau- pulau di sini cuma airnya tak bape clear nak snorkeling..hubby cakap laa

langkawi dah macam phuket somi cakap,happening jer malam-malam

kalau nak snorkeling better pergi pulau payar,maybe next time innsya Allah

ok adios

إرسال تعليق

أحدث أقدم